Angriberen Kevin Gameiro skal måske fremover score mål på samlebånd for Barcelona, som han har gjort det for Sevilla.

Kevin Gameiro jubler sammen med Ever Banega, efter en scoring mod Liverpool i Europa League-finalen på St. Jakob Park i Basel. Foto: EXPA/ JFK

Kevin Gameiro jubler sammen med Ever Banega, efter en scoring mod Liverpool i Europa League-finalen på St. Jakob Park i Basel.
Foto: EXPA/ JFK

Af Emil Plovgaard

Kevin Gameiro har scoret mål på samlebånd for spanske Sevilla i denne sæson, hvor han blandt andet var med til at sikre den traditionsrige klub tre Europa League-titler i træk. Det skulle efter sigende have vækket interesse hos storklubben Barcelona. Det fortælles dog også, at det ikke er sikkert, at Barcelona vil ofre så mange penge for Gameiro, som Sevilla forlanger.

Ifølge den spanske avis Mundo Deportivo skulle Barcelona forberede et bud på 185 millioner kroner, men det er altså ikke nok for Sevilla. I sin kontrakt har Gameiro en frikøbsklausul på cirka 300 millioner kroner, og Sevilla er ikke villige til at forhandle om prisen.

Derfor ligner det, at Barcelona er nødt til at udløse angriberens frikøbsklausul på 300 millioner kroner, hvis de vil købe angriberen fri af kontrakten i Sevilla. 115 millioner kroner over Barcelonas første bud.

Kevin Gameiro har scoret 25 mål i 45 kampe for Sevilla i denne sæson. Franske Gameiro kom til Sevilla fra Paris Saint-Germain i 2013. Han har spillet 8 landskampe for Frankrig med 1 mål til følge.

I 2009 kunne Gameiro have valgt det portugisiske landshold, da hans bedstefar stammer fra Portugal, men Gameiro valgte at forblive landsholdsspiller for Frankrig. Efter eget udsagn, fordi han ikke havde nogen forbindelser til Portugal.

Gameiro er derfor med den franske trup til Europamesterskaberne i sit hjemland Frankrig. Indtil videre har Frankrig vundet de to kampe, henholdsvis 1-0 mod Rumænien og 2-0 mod Albanien i går.