Dani Alves skifter til den kommende sæson Barcelona ud med den gamle dame fra Torino. Til at afløse ham har Luis Enrique & co. identificeret højrebacken Héctor Bellerín fra Arsenal.

Héctor Bellerín har i denne sæson virkelig slået sig fast som Arsenal’s faste mand på højreback-positionen. I Premier League alene har han optrådt 36 gange for klubben fra det nordlige London. Samlet set har sæsonen budt på 44 optrædener for klubben med et mål og fem assists til følge. Spilleren, der ifølge Daily Mail kan løbe fra den lynhurtige holdkammerat Theo Walcott, har dermed imponeret et hav af fodboldfans sæsonen igennem.

På billedet ses Hector Bellerin i en løbeduel med Barcelonas Jordi Alba. Foto: Getty Images.

På billedet lynhurtige Hector Bellerin i en løbeduel med Barcelonas Jordi Alba under en af forårets kampe i Champions League mod netop FC Barcelona. (Getty Images).

FC Barcelona mangler til den kommende sæson en højreback efter Dani Alves’ skifte. Brasilianeren har siddet solidt på tronen gennem de seneste otte år, men søger nu nye græsgange i det italienske. Ligeledes meldes reserven Martin Montoya på vej videre i jagten på fast spilletid.

Héctor Bellerin menes dermed at være manden, der skal overtage pladsen i forsvarets højre side. Spilleren har tidligere optrådt for FC Barcelona fra 2003-2011, inden han skiftede til Arsenal. De gode præstationer og hans tidligere tilhørsforhold til FC Barcelona, skulle have fået den catalanske klub til at udvise en stærk interesse for backen, ifølge The Mirror.

Det bliver dog ingenlunde nemt at få backens underskrift i hus. Arsenal har kontrakt med den dygtige spiller for de kommende tre sæsoner, og Bellerin har til Goal.com udtalt for en måneds tid siden, at han nyder tilværelsen hos the Gunners og i byen London, som han anser for at være hans nye hjem.

Det ligner altså, at der venter langstrakte forhandlinger sommeren igennem, hvis FC Barcelona skal lykkes med at hente den 21-årige tilbage til klubben.