Barcelona forbereder i øjeblikket et bud på Chelseas midtbanestjerne, Eden Hazard. Catalanerne er klar til at give £100 millioner for belgieren. Det skriver Daily Mirror.

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Den spanske klub er lige på nippet til at sælge Neymar i en handel til en værdi af 222 millioner euro til Paris Saint-Germain, og er derfor på transfermarkedet for at lede efter spillere, der skal kompenseret for tabet af den brasilianske megastjerne.

The Sun hævder, at Hazard er placeret højt på Barcelonas ønskeliste, og et bud vil blive afgivet på den teknisk stærke belgier før afslutningen på denne sommers transfervindue.

Foruden et bud på Hazard, vil Barcelona også forsøge at tilknytte Liverpools midtbanestjerne, Philippe Coutinho, der er tiltænkt rollen som afløser for Andres Iniesta. Tidligere denne sommer, udtalte Hazard, at han var glad for at blive hos Chelsea.

LÆS OGSÅ: LISTE: Neymar bryder ALLE rekorder – her er de dyreste transfers de seneste 25 år

Den udtalelse kom i forbindelse med flere ugers rygter, der satte ham på en flyver af sted mod den spanske hovedstad og Real Madrid.

I et interview med The Straits Times om hans situation i Chelsea:

– Jeg har det godt her. Jeg er på kontrakt hos en af de bedste klubber i verden, og jeg vil gerne blive et par år mere. Jeg er meget glad. Man kan også se på banen, at jeg er glad. I næste sæson spiller vi også i Champions League, men vi har bestemt ikke fjernet fokus fra at generobre Premier League-titlen.