Brøndby IF arbejder i øjeblikket på at hente svenske Simon Tibbling til klubben, men prisen på Groningen-spilleren er lidt af en udfordring. Det skriver BT.

Brøndby-holdet fotografet før kampen mod Omonia Nicosia. [Getty Images]

Brøndby har udset sig Simon Tibbling som en forstærkning til midtbanen, og Vestegnsklubben ligger i øjeblikket efter sigende i forhandlinger med svenskerens nuværende klub, hollandske Groningen, om en fremtidig handel.

Prisen synes dog at være lidt af en udfordringer, skriver den danske avis, BT. Ifølge avisen forlanger Æresdivisionsklubben nemlig 1,25 millioner euro for Tibbling, svarende til cirka 9,5 millioner danske kroner.

Beløbet er en hel del lavere end sidste sommer, hvor salgsprisen for svenskeren angiveligt lå på 40 millioner kroner. Dengang henvendte klubber som Club Brügge og Atalanta sig.

BT skriver dog, at Troels Bech og co. har et meget stramt budget på blot 3,5 millioner kroner, og det var vel at mærke inden nyindkøbet Kasper Fisker ankom til Vestegnen.

Foruden Fisker har Brøndby også tilknyttet Benjamin Bellot og Besar Halimi i sommerens transfervindue, hvor sidstnævnte er tilknyttet klubben på en lejeaftale.