Af Anders Lang Jensen

John Terry ligner mere og mere en færdig mand på Stamford Bridge, og der er massiv interesse fra Kina, men nu også fra Bournemouth som de seneste dages rygter har afsløret. Terry skal mødes med Bournemouth-manager Eddie Howe sidst på ugen, og derfor skal Chelsea hente en afløser.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Ham har de fundet hos ligarivalerne og oprykkerne fra Middlesbrough. Forsvarsspilleren Ben Gibson har Conte gjort til London-klubbens absolutte topprioritet. Det erfarer Mirror.

Chelsea har allerede forhørt sig hos Middlesbrough omkring den 23-årige Ben Gibson. Og derfor gør Chelsea nu klar til at sende et bud af sted og dermed sikre sig den langsigtede løsning som arvtageren til legenden John Terry. Et bud som skulle lyde på £30m, men Middlesbrough vil ikke sælge i dette transfervindue, og derfor ligner det et par spændende næste par uger for de to parter.

Mirror skriver, at Terry overvejer et skifte til Kina seriøst, så der skal skiftes midterforsvarer. Kan Andreas Christensen ikke løfte den arv, eller hvad tænker du?