Hos The Telegraph er der ingen tvivl. Chelsea bør og skal købe tre spillere, inden transfervinduet lukker i slutningen af august.

LONDON, ENGLAND – DECEMBER 31: Chelsea manager Antonio Conte celebrates with Diego Costa at full time of the Premier League match between Chelsea and Stoke City at Stamford Bridge on December 31, 2016 in London, England. (Photo by Craig Mercer – CameraSport via Getty Images)

Sæsonåbneren på hjemmebane mod Burnley gik ikke som Chelseas fans havde håbet på. Her led man nemlig et nederlag til et Burnley-mandskab, der sjældent plejer at vinde på udebane. I sidste sæson lykkedes det sågar også kun Burnley at vinde én udekamp.

Med både Costa, Hazard, Pedro og Bakayoko ude, bliver Chelseas trup smallere og smallere, og der bør derfor forstærkes. Det mener The Telegraph, der er kommet med tre bud på nye Chelsea-spillere, der skal hentes ind i denne sæson:

  • Chelsea skulle angiveligt have sendt et forbedret bud afsted på Danny Drinkwater. Deres første bud på Leicester-spilleren blev afvist. Drinkwater får til opgave at erstatte Nemanja Matic, der som bekendt er skiftet til Manchester United.
  • I kampen mod Burnley virkede Chelsea til at have problemer med at dæmme op for de mange indlæg, og så derfor aldeles følsomme ud. I en kamp som den mod Burnley var det nemt at se, at en spiller som Virgil van Dijk kunne udfylde rollen som en solid forstærkning til det trængende forsvar. Van Dijk har været rygtet væk fra Southampton hele sommeren, og nu ser det ud til, at Chelsea for alvor har meldt sig ind i kampen om midtstopperen.
  • Alex Sandro nævnes også som en spiller, der vil gå direkte ind som en solid forstærkning hos The Blues. Med den nuværende situation har Chelsea nemlig ikke nogen backup til Marcos Alonso, der spiller venstre wingback. Det helt store spørgsmål bliver om Conte kan få sig selv til at spendere de 500 millioner kroner, som Juventus efter sigende forlanger.