Chelsea´s Diego Costa forventes at få et meget luksuriøst tilbud fra Kina, hvis hans tidligere klub Atletico Madrid ikke har midlerne til at hente den aggressive spanier hjem til klubben i sommerens transfervindue. Det skriver avisen Telegraph.

 

Af Anders Lang Jensen

 

Efter italienske Antonio Conte blev offentliggjort som den kommende manager på Stamford Bridge, ligner det et exit for den 27-årige angriber.

Atletico Madrid har allerede meldt ud, at de vil gøre alt for at hente Costa tilbage, men er i tvivl, om de har økonomien til det. PSG har også været nævnt som næste destination for angriberen, men der er klubber i den kinesiske superleague, som har signaleret, at de er klar til at smide vanvittige £70m efter den målfarlige angriber.

Atletico Madrid er Costa´s første prioritet, og Simeone vil altså gøre alt for at genforene spanieren med Madrid-klubben.

Conte skal snakke fremtid med den udskældte angriber, om hvorvidt han skal forlade England eller ej. En grund til dette vil være hans meget omtalte attitude og mange karantæner. Og meget apropos dét så har Costa faktisk igen karantæne i weekendens udekamp mod Swansea City.

Costa vil mere end fordoble hans ugeløn, som lige nu ligger på £185.000 i Chelsea, hvis han tager til den rige østen. I Kina vil han kunne gøre selskab med bl.a. hans tidligere holdkammerat i Chelsea, Ramires.

Costa er i denne sæson gået ned i niveau sammen med Chelsea-holde. Dog er det alligevel blevet til 11 mål og 5 assist i 24 kampe denne sæson.