Den tyske profil Mario Götze er på ønskelisten hos både Arsenal og Liverpool.

I den seneste sæson under Pep Guardiolas ledelse figurerede spilleren kun i samlet 21 kampe, i hvilke det blev til seks mål og fire assists. Den 24-årige kreatør kan se frem til ny chef i det sydtyske, når EURO 2016 er overstået i form af den italienske træner Carlo Ancelotti. Det forlyder dog, at det samarbejde i denne ombæring ikke bliver en realitet.

DOHA, QATAR - JANUARY 10:  Mario Goetze is seen during a training session in the gym at day five of the Bayern Muenchen training camp at Aspire Academy on January 10, 2016 in Doha, Qatar.  (Photo by L. Baron/Getty Images for FC Bayern)

(Getty Images)

Således har der gennem foråret været forlydener om, at Götzes tidligere cheftræner, Jürgen Klopp ønsker at tilknytte den dygtige spiller. Rygterne vil imidlertid vide, at Liverpool er ved at blive overhalet inden om af de engelske rivaler fra Arsenal, ifølge avisen Mundo Deportivo. Arsene Wenger ønsker at bringe spilleren til den engelske hovedstad, hvilket kan løfte samarbejdet fra det tyske landshold mellem Mario Götze og Mesut Özil til nye højder.

Prisen for den mulige handel rygtes at beløbe sig til £20 millioner. Umiddelbart i den lave ende i forhold til lignende spilleres forventede pris, men det skal ses i sammenhæng med, at spilleren har et år tilbage af den fire-årige kontrakt, han skrev med Bayern München i sommeren 2013.

Det sidste er næppe sagt om matchvinderen fra VM-finalen anno 2014 i sommerens løb. Det bliver uden tvivl spændende at få svar på hvilken træner, der efter sommeren skal forløse det potentiale, som Mario Götze gemmer på.