Den fynske sportsavis, Sport Fyn, kan her til morgen erfare, at OB skifter assistenttræner, John Bredal, ud med en gammel kending til sommer. Der er tale om den nuværende SønderjyskE-assistent, Henrik Hansen, som også har en fortid hos Striberne.

Foto: Lars Ronbog/FrontzoneSport via Getty Images

I følge Sport Fyn, så er OB snart klar til at offentliggøre en ny assistenttræner. Det bliver den 38-årige Henrik Hansen. Parterne skal dog lige have de sidste ender til at mødes.

For tiden er Henrik Hansen ansat som assistent hos SønderjyskE, som han spillede for i fire år, indtil 2015, hvor han valgte at trække sig tilbage som aktiv fodboldspiller.

Til daglig bor han i Odense, hvor han spillede i tre sæsoner, fra 2008 til 2011, for byens klub.

Oprindeligt stammer Henrik Hansen fra Herlufsholm og Næstved på Sjælland. Han har dog også tørnet ud for EfB, SønderjyskE, Odense Boldklub og Alliance Club Horsens. Sidstnævnte spillede han for, mens Jesper Hansen var sportsdirektør i klubben, og Kent Nielsen var ansat som træner.

LÆS OGSÅ: OB-reserve har fået 32 minutter på banen i denne sæson: Der er interesse fra Grækenland og Sverige

Præsentationen af Henrik Hansen skal ses i lyset af, at OB for et par uger siden meldte ud, at man havde valgt at stoppe samarbejdet med den nuværende assistent, John Bredal, der har kontraktudløb til sommer.

Det var en beslutning, Kent Nielsen ikke var enig i. Men som OB-træner bliver man nødt til at finde sig i lidt af hvert.

Den snart forhenværende assistent i OB har haft succes med reserveholdet i klubben, som han har haft det overordnede ansvar. De lange køreture fra Nordsjælland til Odense skiftes dog snart ud med en noget kortere en af slagsen.

Som fodboldspiller var Henrik Hansen kendt for sit flotte overblik og afleveringer, der kunne ramme medspillerne med en fantastisk nøjagtighed.

Avisen kan ikke sige noget om, hvornår klubben selv melder noget ud om ansættelsen af Henrik Hansen.