Ifølge den engelske nyhedsavis, The Daily Mirror, er Chelsea på jagt efter den argentinske angriber, Gonzalo Higuain, som forventes at erstattet målfattige Diego Costa. 

VIÑA DEL MAR, CHILE - JUNE 20: Gonzalo Higuain of Argentina kicks the ball during the 2015 Copa America Chile Group B match between Argentina and Jamaica at Sausalito Stadium on June 20, 2015 in Viña del Mar, Chile. (Photo by Gabriel Rossi/LatinContent/Getty Images)

Gonzalo Higuain (Photo by Gabriel Rossi/LatinContent/Getty Images)

Den spanske angriber, Diego Costa, som er kendt for sit hovedløse temperament på en fodboldbane, er måske færdig i Chelsea. Det sker efter, at det er kommet frem, at Chelsea jagter Gonzalo Higuain fra Napoli.

Costa har været en af Chelseas største skuffelser i denne sæson, med blot 2 mål igennem hele sæsonen. Chelsea har fået en ufattelig dårlig start på sæsonen, og gennem hele sæsonen har der floreret rygter om, hvorvidt den portugisiske træner, José Mourinho, måtte forlade det varme trænersæde i den engelske storklub.

Higuain som var med til at vinde sølv med Argentina sidste sommer, står meget højt på Mourinhos ønskeliste. Napoli forventes ikke at sælge Higuain, men et attraktivt bud kunne måske ændre deres mening.

Chelsea er desperate efter en ny angriber, da Radamel Falcao, er skadet, og det vides endnu ikke, hvor lang tid han er ude.

Svær fremtid i møde

Men det er ikke blot skader, som rummer Chelsea problemer. Nede i forsvaret, har erfarne Branislav Ivanovic og John Terry kontraktudløb næste sommer.

Chelsea er begyndt at tvivle på, hvorvidt de kan opnå den fjerdeplads, som oprindeligt var deres målsætning i denne sæson. Det kan blive svært for Chelsea at hente stjernespillere til sommer, hvis man ikke opnår den fjerdeplads, som giver adgang til Champions League.

Hvorvidt José Mourinho får sparket eller ej, er op til Roman Abramovich, som indtil videre har holdt hånden over den portugisiske træner.