COPENHAGEN, DENMARK - SEPTEMBER 17: General view of the Parken Stadium, home of FC Copenhagen taken during the UEFA Champions League group stage match between FC Copenhagen and Juventus held on September 17, 2013 at the Parken Stadium in Copenhagen, Denmark. (Photo by Ludvig Thunman/EuroFootball/Getty Images)

COPENHAGEN, DENMARK – SEPTEMBER 17: General view of the Parken Stadium, home of FC Copenhagen taken during the UEFA Champions League group stage match between FC Copenhagen and Juventus held on September 17, 2013 at the Parken Stadium in Copenhagen, Denmark. (Photo by Ludvig Thunman/EuroFootball/Getty Images)

FCK er igen med i gruppespillet i Champions League, og de skal spille deres første kamp onsdag. Ekstra Bladet har forud for kampen mod Porto kigget tilbage og kåret et alltime FCK-hold i Champions League.

Det er naturligvis en svær opgave, da FC København har haft en række stærke hold i moderne tid, som har gjort det godt i Champions Leagues gruppespil. I 2010/2011-sæsonen lykkedes det endda for den danske topklub at komme på andenpladsen i gruppen og dermed komme videre til 1/8-finalerne, hvor man blev slået ud af Chelsea.

Herunder kan du se alle tiders bedste FCK-hold i Champions League, der er sat af Ekstra Bladets redaktion.

Johan Wiland

Lars Jacobsen – Michael Gravgaard – Brede Hangeland – Oscar Wendt

Atiba Hutchinson – Tobias Linderoth – William Kvist – Martin Vingaard

Jesper Grønkjær

Dame N’Doye

Det er et hold, der selvfølgelig altid vil være til diskussion, og TV3 Sports ekspert Jesper Grønkjær, som selv er at finde på holdet, er ikke helt enig.

– Jeg synes, at I har forbigået Zdenek Pospech på højreback. Han var bedst i Champions League og svær at argumentere imod. Jeg synes også, at Marcus Allbäck burde være med, og så var Zanka og Antonsson måske bedre, end Gravgaard og Hangeland var i 2006, udtaler Grønkjær til Ekstra Bladet.

– Det var det hold (2010/2011-holdet, red.), der havde været længst sammen og havde den største erfaring, fordi det var en periode, hvor FCK ikke solgte spillere. Det var ikke nødvendigvis det hold med de stærkeste spillere, men det var et stærkt kollektiv, siger Grønkjær.

Du kan se FC Københavns første kamp i morgen på TV3+ klokken 20:45, når de møder FC Port på udebane.