Foto: Dean Mouhtaropoulos/Bongarts/Getty Images

Foto: Dean Mouhtaropoulos/Bongarts/Getty Images

Den spanske avis Marca – som er berømt for dens fantastiske evner til at forudsige en kommende transfer – skriver, at Lazio skulle have set sig varme på den 24-årige congoleser, Cédric Bakambu.

Lazio skulle endvidere have forhørt sig, om muligheden for at købe Villarreal-angriberen.

Bakambu ankom til spanske Villarreal fra den tyrkiske klub Bursaspor sidste sommer for en sum, der lyder på lidt over 50 millioner danske kroner, og har siden da imponeret stort i den spanske Liga BBVA.

Læs også: Avis: Swansea henter Rodgers til sommer

Trods sine 17 mål og 4 assists i 39 kampe i denne sæson, er de flestes bekendtskab til congoleseren dog stadig begrænset, men Lazio ser angiveligt potentiale i angriberen. Også selveste FC Barcelona, som Bakambu scorede imod i seneste La Liga-runde, har været meldt interesserede i den congolesiske angriber.

Villarreal ligger lige nu på en fjerdeplads i La Liga, hvilket giver adgang til Champions League-kvalifikation. Skulle Bakambu skifte til Lazio til sommer, vil han højest sandsynligt ikke komme til at spille europæisk, da klubben fra den blå side af Rom, ligger placeret på en ottendeplads i Serie A. Lazio har 13 point op til Inter, som har den femte og sidste Europa-kvalificerende plads.

Læs også: AS: Real Madrid klar med 745.000.000 kroner for dette unge stjerneskud