Det bliver efter sigende den italienske fodboldspiller, Antonio Candreva, der skal afløse Juan Cuadrado hos Juventus. (Getty Images)

Det bliver efter sigende den italienske fodboldspiller, Antonio Candreva, der skal afløse Juan Cuadrado hos Juventus. (Getty Images)

Juventus har efter sigende fundet deres erstatning til lejesvenden Juan Cuadrado hos den italienske klub Lazio.

Juan Cuadrados lejeophold i Juventus slutter efter denne sæson, og hvis de italienske mestre ikke når til enighed med Chelsea om en permanent aftale, så har man fundet afløseren hos konkurrenterne fra Lazio.

Antonio Candreva forventes at forlade den italienske hovedstadsklub efter sommerens EM-slutrunde i Frankrig, og derfor har Juventus noteret ham som et særdeles oplagt transfermål. Det erfarer det velinformerede medie Sky Sports Italia.

Læs også: Marts måneds Premier League-flophold: Prominente navne i startelleveren

29-årige Candreva er for nylig også blevet kædet sammen med de andre italienske storklubber, AC Milan og Inter, men et skifte til de italienske mestre, som han også repræsenterede som lejesvend tilbage i 2010, virker mest sandsynligt, lyder det.

Antonio Candreva har i indeværende sæson nettet syv gange i den bedste italienske række.

Læs også: Sir Alex: Her er mit bud til den bedste spilelr i Premier League (bonus: Sir Alex’s tip til klubben der vinder PL)