Af Anders Lang Jensen

Borussia Dortmunds store angriber-stjerne har mange muligheder denne sommer, med adskillelige europæiske storklubber der jagter ham. Nu er Jose Mourinho hoppet med på bølgen.

Pierre-Emerick Aubameyang er en målfarlig angriber med 40 mål i kampe i denne sæson. Foto: Getty Images.

Manchester United-manageren har længe jagtet en ny top-angriber til sit mandskab, og særligt franske Antoine Griezmann er blevet nævnt som det varmeste navn. Men den franske Atletico-angriber skifter ikke klub denne sommer, og dermed skal der sættes ind på et alternativ.

Den lynhurtige Pierre-Emerick Aubameyang er topscorer i den tyske Bundesliga for sit mandskab Dortmund. Interessen for den afrikanske angriber er enorm, og senest har rygtebørsen sendt den målfarlige spydspids i retning af den franske hovedstad og storklubben Paris Saint-Germain.

Photo by Alex Livesey/Getty Images

Den franske gigant-klub har angiveligt sendt store bud af sted på Aubameyang, men nu øjner portugisiske Jose Mourinho at spolere den handel for i stedet at snuppe Dortmund-stjernen og sende ham til Old Trafford. Det skriver Daily Mirror.

Avisen skriver, at den gabonesiske angriber er et varmt navn på ledelsesgangene over Old Trafford, og at Mourinho foretrækker angriberen, der scorede vanvittige 40 mål i 46 kampe på tværs af alle turneringer i den netop overståede sæson, til sit United-mandskab.

Photo by Getty Images

Med et bud på €61m (453 mio. danske kroner) fra PSG lignede det i sidste uge, at det var den franske storklub, der løb med hurtigløberens underskrift.

Men kampen er Mourinho klar til at tage op. Avisen melder, at United vil holde møder med Aubameyangs lejr i den kommende tid og at The Red Devils allerede har lagt en 5-årig kontrakt på bordet til Dortmund-stjernen. Nu venter man bare på svar om fremtiden fra Aubameyang.