Saúl Ñiquez tiltrækker sig den nytiltrådte Manchester United-træners interesse.

José Mourinho har netop overtaget et Manchester-hold, der i sæsonen 2015/2016 kun præsterede at score 49 mål. Dette er meget langt fra den vanlige standard, og en væsentlig forklaring på, hvorfor klubben var hele 15 point fra mestrene fra Leicester City.

For at rette op på den pauvre målhøst ønsker Mourinho at tilføre offensiven nye profiler. En af disse er angiveligt den 21-årige Saúl Ñiquez, der i denne sæson har etableret sig som en af profilerne hos Champions League finaledeltagerne fra Atlético Madrid, ifølge The Guardian.

MADRID, SPAIN - OCTOBER 21:  Saul Niguez (2ndR) celebrates scoring their opening goal during the UEFA Champions League Group C match between Club Atletico de Madrid and FC Astana at Vicente Calderon stadium on October 21, 2015 in Madrid, Spain.  (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Saul Niguez, (Getty Images)

Saúl har i denne sæson optrådt hele 48 gange for hovedstadsholdet, og i disse kampe præsteret at lave ni mål. Hans sæson huskes sikkert bedst for det formidable solomål, han leverede i den første semifinalekamp mod Bayern München, hvor han tog sagen i egen hånd og sikrede Atlético sejren på 1-0. Saúl modtog i går prisen for årets gennembrud i sæsonen 2015/2016 af Asociación de la Prensa Deportiva (Samlet spansk sportspresse).

Det er dog ikke sikkert, at hovedstadsklubben fra den kommende sæson kan sætte sin lid til lignende præstationer. José Mourinho planlægger eftersigende at byde hele €80 millioner, hvilket svarer til Saúl’s frikøbsklausul i den nuværende kontrakt.

Manchester United er imidlertid ikke den eneste klub, der har bemærket Saúl’s fine præstationer. Således følger de to London-klubber; Chelsea og Tottenham spilleren.

Spændende bliver det, hvad den unge spiller, der akkurat ikke klarede cuttet til den spanske EM-trup, beslutter sig for i de kommende måneder. Ingen bør dog være i tvivl om, at der venter en spændende sommer for den talentfulde midtbanespiller.