LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 07: Juan Mata of Manchester United in action during the Barclays Premier League match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge on February 7, 2016 in London, England.  (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Juan Mata kan komme i klemme hvis Mourinho ansættes. Her løber Mata under en Premier League kamp mod Chelsea på Stamford Bridge den 7. februar 2016. London, England. (Foto Mike Hewitt/Getty Images).

 

Træner José Mourinho er opsat på at blive træner i Manchester United og nu hævder engelske medier, at portugiserens strategiske planer hos De Røde Djævle vil betyde et farvel til spillerne Juan Mata og Marouane Fellaini.

Ifølge avisen Daily Mail vil Mourinho som fremtidig Manchester United-træner ikke inkludere disse to spillere.

Da Mourinho var træner for Chelsea tilbage i januar 2014 var portugiseren medvirkende til at Mata skiftede til Manchester United.

 

Mata-afgang vil skille fansene

Selvom Mata har slidt denne sæson vil et salg af spanieren ifølge avisen skille fangrupper i United.

Den offensive midtbanespiller er en kreativ og populær skikkelse på Old Trafford og han har formået at overbevise i den røde trøje. Fellaini ligger derimod i den anden ende af skalaen og ifølge Daily Mail har belgieren ikke det niveau der skal til, for at spille i United.

27-årige Juan Mata har en fortid i Real Madrid (B-holdet), Valencia og Chelsea, mens 28-årige Fellaini tidligere har spillet for Standard Liege og Everton.

 

Varane – Mourinho’s første signing

José Mourinho trænede Real Madrid i perioden 2010-2013 og havde her franske Raphaël Varane (22) i spillertruppen. Ifølge goal.com vil portugiseren i Uniteds managerstol som noget af det første hente den unge forsvarsspiller til England.

Mourinho har beskrevet Varane som ’den bedste unge forsvarsspiller i verden’ under sin tid i Spanien. Såfremt Mourinho bliver ansat i United er også spillere som Neymar, Edison Cavani, Thomas Müller, og Paul Pogba nævnt som varme emner til sommerens transferperiode.

 

Læs her mere om Uniteds øje for brasilianske Neymar