Netop som Arsenal har fået vinden i ryggen, render klubben endnu en gang ind i problemer. Det drejer angiveligt om stjernespillerne Mesut Özil og Alexis Sánchez. Duoen synes ikke umildbart villige til at underskrive nye kontrakter.

Af Frederik Andersen

Ifølge den engelske avis The Times er Arsenal nødt til at vente til sidst i det nuværende transfervindue med at genoptage forhandlingerne med stjerneduoen.

Usikkerheden omkring Özil og Sánchez bekymrer manager Arsene Wenger, som i forvejen er under stort pres.

Endvidere viser det sig, at det er Özils fremtid, som der er størst usikkerhed omkring. Ifølge den tyske avis Bild vil Özil uden tøven skifte tilbage til Real Madrid, hvis han skulle få chancen.

Løst oversat skriver Bild følgende: “Özils hjerte er i Real Madrid, hvor han spillede fra 2010 til 2013 inden han skiftede til London.”

“Hvis chancen byder sig, vil Özil skifte med det samme.”

Bild skriver, at baggrunden for Özils utilfredshed i Arsenal blandt andet skyldes manglen på transferaktivitet.

Og det kan man jo ikke bebrejde ham for taget i betragtning, hvor lidt Arsene Wenger har punget ud i forhold til sine Premier League-rivaler.

(Foto: Getty Images)

(Foto: Getty Images)

Alt imens franskmanden kun har brugt £34 millioner, har Conte, Klopp, Guardiola og Mourinho brugt henholdsvis £71, £79, £146 og £156 millioner.

Arsenal kan dog være på vej til at runde de £50 millioner.

ARSENAL JAGTER TYSKER I HÅBET OM AT HOLDE ÖZIL I KLUBBEN

Ifølge Sky Sports er klubben næsten blevet enige med Shkodran Mustafi om et skifte. Overgangssummen skulle eftersigende være det eneste hængeparti.

(Foto af Lars Baron / Getty Images)

(Foto af Lars Baron / Getty Images)

Valencia vil have £30 millioner for den tyske midterforsvar, men Arsenal har angiveligt kun budt £20. En aftale på omkring £25 millioner synes derfor nært forestående.

Mon ikke det for en tid vil lægge en dæmper på Özils frustration, hvis Mustafi slutter sig til ham i London-klubben. De to spiller jo trods alt sammen på det tyske landshold.