Af Anders Lang Jensen

PSG skal have fundet, en afløser for svenske Zlatan Ibrahimovic, som efter al sandsynlighed er fortid i den franske hovedstad efter sommerens transfervindue. Her har PSG kigget mod det engelske, og skulle være meget opsatte på at hente den belgiske angriber, Romelu Lukaku, som til daglig udfolder sig hos Everton.

Det skriver den britiske avis ”The Mirror”. PSG får dog skarp konkurrence fra bl.a. Manchester United, Bayern München og angriberens tidligere klub, Chelsea, som alle er interesserede i belgieren. Franskmændene skulle dog være klar med ikke mindre end £45m.

Everton er klar over, det bliver svært at holde på den 22-årige guldfugl, efter Lukakus supersæson som har kastet 25 mål i 38 kampe af sig. Laurent Blanc skulle have givet grønt lys til de stenrige ejere i den franske storklub til at gå efter den store belgier, og den franske træner har også folk på stadion til lørdagens udekamp mod Watford for at kigge nærmere på den brølstærke angriber.

United skulle eftersigende være sikre på, at de render med belgierens underskrift, også selvom de kikser en mulig Champions League kvalifikation. Men PSG har de økonomiske muskler, og kan blæse alle andre klubber væk med deres enormt rige ejere. Hovedstadsklubben vil lokke Lukaku med, at de satser på at vinde Champions League, og er desperate efter at gøre det endnu bedre i europæisk sammenhæng. Og lige netop dét er hvad den store belgier tørster efter. Nemlig at komme til at spille Champions League.