Mathijs De Ligt står på ønskelisten i flere europæiske storklubber. Nu vil PSG angiveligt forsøge at trække det længste strå ved at tilbyde den 19-årige Ajax-anfører en løn på 150 millioner kroner om året. 

Mathijs De Ligt bliver betragtet som et af de allerstørste talenter i europæisk fodbold, og i årets Champions League fik han vist sig frem med imponerende præstationer og flere vigtige scoringer i turneringen, hvor Ajax var sekunder fra at spille i finalen. Den 19-årige centerforsvarer har i flere måneder været sat i forbindelse med et skifte til Barcelona, som allerede har sikret sig De Ligts holdkammerat i Ajax, midtbanespilleren Frenkie de Jong. 

Men som spanske AS skriver, så er PSG kommet på banen blandt de seriøse bejlere til den unge Ajax-anfører, og De Ligts agent Mino Raiola skulle have mødtes med den parisiske klubs nye sportsdirektør Leonardo for at drøfte en mulig handel. Men da agenten blev spurgt af journalister fra ANSA, hvorvidt De Ligt er ny mand i PSG-trøjen, afviste Raiola dog spekulationerne som et eksempel på ”klassisk fake news.”

Ifølge The Guardian vil PSG betale en overgangssum på cirka 520 millioner kroner for De Ligt, som er i samme størrelsesorden som budet fra Barcelona. Men når det gælder løn har den franske storklub tænkt sig at strække sig langt. Den engelske avis mener at vide, at PSG vil tilbyde forsvarsspilleren hele 150 millioner kroner om året – i så fald er det tvivlsomt, om Barcelona kan og vil kunne matche lønnen, som vil gøre den 19-årige hollænder til en af de højst betalte fodboldspillere i verden. 

AS skriver, at Mathijs De Ligt og Mino Raiola nu vil undersøge, om de andre interesserede klubber såsom Barcelona, Manchester United og Juventus vil tilbyde en løn på samme niveau som i PSG.