Franske Paul Pogba tiltrækker sig massiv interesse fra alle førende europæiske topklubber, herunder Real Madrid.

Den 23-årige franske midtbanestjerne har gennem de seneste fire sæsoner huseret på den centrale midtbane for Juventus. Spilleren kom til på en fri transfer i sommeren 2012 fra engelske Manchester United. Siden da har han ikke set sig tilbage og etableret sig som en af de allerdygtigste midtbanespillere i verden. I denne sæson er det blevet til 49 kampe for Juventus, hvilket har kastet  10 mål og 16 oplæg af sig. Imponerende tal for en spiller, der ikke spiller på en af de tre forreste pladser. Juventus har længe været bekendt med den store interesse, og måske er sommeren 2016 året, hvor de ikke længere kan fastholde den flamboyante midtbanespiller i geledderne.

TURIN, ITALY - AUGUST 23: Paul Pogba of Juventus FC controls the ball during the Serie A match between Juventus FC and Udinese Calcio at Juventus Arena on August 23, 2015 in Turin, Italy. (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

Paul Pogba i aktion. (Getty Images).

Real Madrid står over for en mulig transferkarantæne de næste to vinduer, er således nødtvunget til at kigge længere frem for at sikre sig et konkurrencedygtigt hold i årene, hvor karantænen påvirker handlefriheden.

Zinedine Zidane er stor beundrer af den franske midtbanespiller, og ønsker således at bringe ham til Real Madrid, ifølge den madrilenske avis Marca. Prisen kan blive helt op til €120 millioner, hvilket vil give Paul Pogba prisen, som den dyrest handlede spiller mellem to klubber, opgjort efter faste priser.

Juventus står dermed til at score en mega-profit på spilleren, hvilket vil polstre klubbens økonomi kraftigt. Allerede nu spekuleres der i, at Romas Miralem Pjanic hentes til klubben i en handel til €32 millioner, ifølge det italienske medie Football Italia. Det kunne muligvis vise sig at være rettidig omhu med tanke på, at Pogba denne sommer er fortid, og han naturligvis skal afløses af en stærk spiller.

Real Madrid har muligvis en fordel i, at Zinedine Zidane er klubtræner, og de franske landsholdskammerater Raphaël Varane og Karim Benzema spiller i klubben. En ting er dog sikkert, spillet om Paul Pogba bliver næppe kedeligt, da Manchester United, FC Barcelona, PSG, Chelsea og flere andre klubber ligeledes jagter profilens underskrift.