Mauro Icardi har efter alt at dømme ingen fremtid i Inter, og nu kan Juventus vise sig at blive hans nye klub. Cristiano Ronaldo skulle efter sigende synes godt om ideen. 

I øjeblikket florerer en masse rygter om spillerhandler, der involverer potentielle byttehandler mellem Inter og Juventus, og spillerkøb, der kan betyde, at spillere ryger videre fra den ene til den anden klub i en transferkabale. Romelu Lukaku har længe været rygtet til Inter, men på det seneste har Juventus lignet en ny destination for belgieren, hvis man skal tro italienske medier. Ligeledes har det været fremme, at Paolo Dybala kunne blive ny mand i Inter-trøjen, mens Mauro Icardi ryger den anden vej. Argentineren har i flere måneder været uønsket i Inter, og ifølge La Gazzetta dello Sport, er klubbens nye træner Antonio Conte heller ikke interesseret i at beholde den kontroversielle angriber. 

Da Juventus netop har solgt 19-årige Moise Kean til Everton, kan det italienske mesterhold få brug for en erstatning i offensiven. Den lyserøde sportsavis skriver, at klubbens altoverskyggende stjerne i offensiven, Cristiano Ronaldo, skulle have sagt til ledelsen, at han ser et partnerskab med Mauro Icardi som ideelt. Spørgsmålet er så, om Paolo Dybala skal sælges, før det kan blive aktuelt.

Paolo Dybala har været rygtet til Manchester United som en del af en byttehandel, der sender Romelu Lukaku den anden vej. Men ifølge engelske medier strandede handlen ved Dybalas lønkrav, som englænderne angiveligt ikke ville honorere. Ifølge La Gazzetta dello Sport, så foretrækker Dybala at blive i Italien, men hvis ikke han er ønsket i Juventus, vil han hellere til PSG – som også er blevet nævnt som bejler – end til Manchester United. 

Juventus har allerede været vældigt aktive på sommerens transfermarked, hvor klubben blandt andet har hentet Matthijs de Ligt, Aaron Ramsey og Adrien Rabiot. 

Find landekode

Søger du mere information om et ukendt nummer eller skal du ringe til udlandet? Så har vi lavet denne tabel over landekoder her.