Ifølge avisen Daily Star har Juventus forhørt sig omkring den svenske super-stjerne

Af Anders Lang Jensen

LIVORNO, ITALY - MARCH 18: Zlatan Ibrahimovic of Juventus evades Alessandro Grandoni of Livorno during the Serie A match between Livorno and Juventus at the Stadio Armando Picchi on March 18, 2006 in Livorno, Italy. (Photo by New Press/Getty Images)

Photo by New Press/Getty Images

Den italienske storklub har kontaktet Zlatans agent. De er meget interesserede i at bringe den store svensker tilbage til Torino.

Det spanske medie Fichajes skriver at Juventus vil give Zlatan en løn på omkring 50 mio kr. om året. Og det vil ifølge mediet skræmme en del af Premier League-klubberne væk, som også er ude efter svenskeren.

Det er bl.a. Arsenal, Manchester United og overraskende nok West Ham, der alle er interesserede i angriberen.

Det var ellers meget sandsynligt, at Manchester United ville gøre ham til en vanvittigt godt betalt spiller. Og det med en løn der nærmer sig engelske Wayne Rooney på Old Trafford.

Ibrahimovic tilbragte to år i Juventus tilbage i 2004-2006, og er meget velkommen til at tage hjem til Juventus Stadium igen.

Kinesiske klubber vil også hente den langnæsede svenske, men Zlatan vil altså helst være i Europæisk fodbold.

Når Zlatan finder en ny klub, kan han kun være der et par sæsoner. For det forventes nemlig, at han skifter til David Beckhams MLS-hold i 2018.