Ifølge den engelske avis, Daily Mirror, har Tony Adams været tæt på at dø for nylig. Tony Adams fik det dårligt på grund af hjerteproblemer, og lægerne blev nødt til at foretage et akut indgreb for at redde hans liv.

Hårdt liv

Den tidligere engelske Arsenal-spiller, Tony Adams, har haft masser af problemer i løbet af sit liv. Blandt andet har han været misbruger af alkohol, imens han spillede fuldtid i Arsenal F.C.

Succesfuld herre

Til trods for sit alkoholmisbrug spillede Adams 669 kampe for “The Gunners” og vandt 10 trofæer i løbet af sin karriere.

Den nu 49-årige Tony Adams, har været træner i en række klubber, efter han lagde støvlerne på hylden. Blandt andet har han været i engelske Wycombe og Portsmouth, samt den klub han er nuværende sportschef for, den aserbajdsjanske klub, Gabala.

Adams begyndte at føle sig dårligt til mode, og han udtaler følgende:

Jeg begyndte at få akutte smerter i mit bryst, mens jeg trænede, og jeg blev derefter sendt til Medical Plaza Hospital i Baku, hvor jeg fik et angiogram, og som følge af en alvorlig blokeret vene, en øjeblikkelig angioplastik.

Den geniale kirurg på Medical Plaza gjorde et fantastisk job – og det synes min hjertelæge i England også.

Jeg ved godt selv, at jeg ikke ville være i live i dag, hvis ikke det var for Dr. Uzeyir Rahimov og hans fantastiske hold.

Jeg kan ikke takke nok dem nok for hvad de har gjort.

Adams er nu kommet sig, og er med sin familie i England, mens hans klub, Gabala, gæster Borussia Dortmund senere i dag.

En favorit blandt fans

Tony Adams er sammen med spillere som Martin Keown indbegrebet af den gamle Arsenal ånd (før der gik fransk finkultur i den), hvor fireback linjen altid stod som perler på en snor. Adams er højtelsket af Arsenal fans som en rigtig ‘Arsenal Macho’.