I følge den engelske avis The Sun har Tottenham manager Mauricio Pochettino i en længere periode haft et godt øje til den belgiske midtbanespiller Axel Witsel. 

(Foto: Carlos Rodrigues/Getty Images)

(Foto: Carlos Rodrigues/Getty Images)

Selvom Tottenham stadig er på jagt efter det engelske mesterskab i indeværende sæson, afholder det dem ikke fra at tænke fremadrettet mod sommerens transfervindue og næste sæson.

Den engelske avis The Sun skriver, at den 27-årige belgiske midtbanespiller Axel Witsel fra Zenit St. Petersborg angiveligt er på Tottenham manager Maurici Pochettino’s ønskeliste.

I Tottenham spiller allerede fire af Witsel’s landsholdskammerater – Chadli, Dembele, Vertonghen og Alderweireld – hvilket kunne vise sig nødigt i forbindelse med at lokke Witsel til London klubben.

Bedre sent end aldrig 

Axel Witsel har selv tidligere ytret ønske om at skifte de russiske græsgange ud til fordel for engelske. Senest i januar forsøgte Witsel at komme væk fra Zenit, men klubben var ikke interesseret i slippe ham, da man så ham som en nøglespiller i både liga- og Champions League sammenhæng.

Zenit er i øjeblikket på fjerde pladsen i den hjemlige liga, og ikke at finde blandt de tilbageværende hold i Champions League. Dette har på ingen måde gjort Witsel’s ønske om et klubskifte mindre.

Selv udtaler han til den belgiske avis La Derniere Heure: “I still have a contract for one more year come June and the club know what I feel”.

Hvis et skiftet skal realiseres,  rygtes det, at Tottenham skal hoste op med i omegnen af 20 millioner pund. I sin tid måtte Zenit selv slippe cirka dobbelt så meget for at hente Witsel fra portugisisk fodbold.