Gareth Bale fra Real Madrid – du har med garanti hørt navnet før, og det har mange klubber i Europa formentlig også. Alligevel er der langt fra rift om Real Madrid-spilleren.

Gareth Bale Real Madrid
Foto: Francois Nel/Getty Images

Gareth Bale er en udskældt skikkelse i Real Madrid-truppen. Igen i går valgte flere af klubbens fans at buhe ham fra banen.

Et udtryk for, at fans af Los Blancos langt fra er tilfredse med deres walisiske spiller, som kom til klubben i dyre domme.

Bale er blevet sat i forbindelse med flere andre klubber, og han ligner ikke en spiller, der har nogen som helst fremtid i den spanske hovedstad.

LÆS OGSÅ: Efter 14 år i Barcelona: Nu skifter Sergio Busquets klub

Det kan dog blive sværere end som så for Real Madrid at komme af med den løntunge og skadesplagede spiller.

Den spanske avis, Marca, skriver, at ingen klubber har valgt at byde på Gareth Bale grundet spillerens bekymrende skadeshistorik.

Ifølge mediet har Los Blancos nu sat en ‘Plan B’ i værk. Santiago Bernabeu-klubben vil nemlig prøve at udleje waliseren i forhåbning om at komme af med ham.

LÆS OGSÅ: Tallene lyver aldrig: Her er den bedste spiller i Premier League – statistisk set

I denne sæson har hverken Gareth Bale eller Real Madrid. Champions League er for længst røget ud af. Det spanske mesterskab ligger heller ikke ligefrem og venter.

På trods af, at den spanske hovedstadsklub i går vandt med 3-0 over Athletic Bilbao, så er Los Blancos i øjeblikket placeret på en tredjeplads med 13 point op til FC Barcelona.

Gårsdagens 3-0-sejr på hjemmebane mod Athletic Bilbao blev hevet i land takket være Karim Benzema. Den franske angriber scorede tre mål.

LÆS OGSÅ: Bayern har allerede købt én Atletico-stjerne: Nu skifter endnu en fra den spanske hovedstad til München