Foto: Michael Regan/Getty Images

Foto: Michael Regan/Getty Images

Den hollandske træner for Manchester United, Louis van Gaal, har fået tre kampe til at vende tingene på hovedet hos engelske Manchester United. Det sker angiveligt efter De Røde Djævles 2-1 nederlaget mod FC Midtjylland i torsdags. Hvis tingene ikke bliver rettet op inden for de tre kampe, så ryger van Gaal ud.

Af Emil Plovgaard

Det rapporterer den engelske avis, Manchester Evening News, som også melder om, at hollænderen kun har en uge til at redde sit job, og i den uge vil modstanderne være:

Shrewsbury Town i FA Cuppens femte runde i morgen
FC Midtjylland i returkampen på torsdag
Hjemmekampen mod Arsenal på næste dage

Hvis Manchester United forfejler at vinde de to første kampe, så er alt håb ude i forhold til at hente sølvtøj hjem i denne sæson, og et nyt nederlag i ligaen vil muligvis kunne knække håbet om at få en top 4-placering i denne sæson.

United har ikke formået at hive resultater hjem, og så spiller de for den sags skyld heller ikke specielt underholdende fodbold i indeværende sæson. Det er to ting, som normalt plejer at fungere i storklubben.

Der var ellers begyndt at komme styr på tingene, og i starten af februar synes alting da også godt, da man vandt 3-0 mod Stoke City, men med det nylige nederlag mod Midtjylland og nederlaget mod Sunderland ser tingene bestemt ikke bedre ud for Van Gaal, der må sætte sin lid til egne samt truppens evner i de kommende kampe.