Chelsea forsvaren Azpilicueta er imponeret over en af sine holdkammerater. Det har fået ham til offentligt at udråbe ham til en af verdens kommende bedste. 

Cezar Azpilicueta er glad for, at Chelsea hentede Kepa Arrizabalaga fra Athletic Club for omrking 700 millioner kroner denne sommer. Han er nemlig så overbevist om sin spanske kammerats evner, at han mener han kan blive en af verdens bedste.

Den 23-årige keeper er blevet kastet ud på dybt vand af manager Maurizio Sarri. Han har valgt at starte med ham på mål i alle Chelsea s kampe i denne sæson.

Azpilicueta og co. seneste kamp mod Bournemouth førte til, at Kepa kunne skrive sit andet clean sheet for Chelsea på CV’et.

Azpilicueta siger følgende om sin spanske landsholdskammerat: “Han er en ung målmand og jeg kender ham godt fra landsholdet. Han er meget talentfuld og har en stor personlighed. Det eneste vej det kan gå med ham, er op ad.

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

” Han kommer til at blive meget bedre. Han har en lang karriere foran sig og jeg er glad for at han er kommet til klubben. Han kan tilføre så meget til holdet. Han kan både spille med fødderne og så er han yderst mobil i luften. Han er en klasse målmand. “

Sarri skal snart beslutte, hvem der skal være ny anfører for Azpilicueta s tropper. Gary Cahill er ikke lige nu en regulær starter, hvorfor der skal være en anden anfører, når han sidder på bænken. En af de mulige kandidater er netop Azpilicueta, der har imponeret for Chelsea i de sidste mange sæsoner.

Azpilicueta har for nyligt nået 200 Premier League kampe. Han indrømmer i den forbindelse, at han ville være beæret og stolt over at være anfører for London klubben.