Conte har tidligere på sæsonen givet udtryk for, at han ikke ønsker at spille næste sæson med angriberen Diego Costa helt i front, og det betyder, at klubben skal ud og hente en ny topangriber. Lukaku er ikke en en mulighed, så hvad de blå fra London så? 

AF KRISTIAN PARIS

Fernando Llorente – Swansea City

Swansea City v West Bromwich Albion - Premier League

Conte prøve angiveligt at hente den 32-årige angriber til London i januar transfervinduet, efter spilleren leverede iøjenfaldende præstationer for den walisiske klub.

Den tidligere Juventus angriber 15 mål var en væsentlig faktor for svanernes overlevelse i den forgangne sæson, og angriberen kan allerede nu være på vej væk fra klubben.

Godt nok er han 32 år, og det er nok også det, der skaber tvivl om spanierens holdbarhed.

Pierre-Emerick Aubameyang – Dortmund

Eintracht Frankfurt v Borussia Dortmund  - DFB Cup Final 2017

Aybameyang var outstanding for Dortmund i sidste sæson, hvor han blev Bundesliga topscorer med 31 mål foran Robert Lewandowski.

Ifølge Marca vil Chelse meget gerne hente den gabonesiske landsholdsspiller til London, men tyskerne kræver angiveligt hele 580 millioner kroner for spilleren.

Ligeledes meldes giganter som PSG, Real Madrid også interesseret i spilleren.

 Zlatan Ibrahimovic – Fri transfer

FBL-EUR-C3-AJAX-MAN UTD

Underlige ting er sket for Ibra den sidste sæsons tid. I april måned løb den svenske angriber ind i en slem skade i knæet, efter han blev klubbens topscorer i alle turneringer med 28 mål.

En skader, der holder spilleren ude helt til januar 2018, og der altså først der, Chelsea kan begynde at bruge svenskeren.

For allerede nu er det bekræftet, at den tidligere Barcelona spiller ikke bliver tilbudt en ny kontrakt af de røde djævle.

Hvis Chelsea ikke får sikret sig nogle af de andre på listen, er Zlatan nok en meget god mulighed.