Den ivorianske landsholdsspiller Eric Bailly blev kritiseret for sin forsvarsmæssige præstation i Manchester Uniteds nederlag mod Brighton i sidste uge, men samtidig melder han sig 100 procent klar til mandagens Premier League-opgør mod Tottenham Hotspurs.

Derudover langer han ud efter den tidligere Manchester United-forsvarsspiller Gary Neville og hans kritik af Uniteds spillere. Bailly mener, at Nevilles kritik er ødelæggende og ikke konstruktiv. Dette især for de unge spillere, der ikke får noget godt ud af englænderens hårde udtalelser.

Neville, der i dag fungerer som ekspert på diverse engelske kanaler, der dækkker Premier League, var blandt andet en af dem, der var hårde mod Bailly på TV-skærmen. Han sagde blandt andet, at han ikke mente, at Bailly var god nok i midterforsvaret, hvis United skal gøre sig forhåbninger om at vinde Premier League-trofæet i denne sæson.

Bailly udtaler sig – svarer igen

Det er dog tilsyneladende ikke noget, der gør den 24-årige tidligere Villareal-spiller. Han er nemlig mere bekymret for de unge spillere og deres reaktioner på Nevilles udtalelser.

Bailly siger: “Jeg synes at kritikken er meget hård. Specielt for personer, som spiller kampene og som godt ved, at de har lavet fejl. Som unge spillere, så har vi brug for støtte for personlighed som Neville, der selv har været en del af Manchestester United-familien. Ikke negative kommentarer og ondskabsfulde. Det hører ingen steder henne. Kun for at forarge på TV.”

“En anden ting er også vigtig. Det var ikke kun én spillers skyld. Da vi tabte til Brighton. Det var holdet som helhed, der havde det svært. Vi tabte kampen og sådan er det. Det er en kamp. Og vi er nødt til at komme videre.”