FC Barcelona vil kun lade Denis Suarez forlade Arsenal, hvis skiftet er af en permanent ordning. Det mener den spanske fodboldekspert, Guillem Balague.

The Gunners er i øjeblikket iblandt adskillige klubber, som gerne vil have Suarez på en lejeaftale. Indtil videre har FC Barcelona dog afvist al snak om et midlertidigt skifte for den unge midtbanespiller.

Ernesto Valverde skulle være efter sigende åben for idéen om at lade ham forlade Camp Nou, men kun på en permanent basis. Han mener nemlig, at en lejeaftale vil nedsætte hans værdi.

Ifølge Balague skal der nemlig være en købsklausul inkluderet i lejeaftalen, før Barca vil lade ham skifte.

– Denis Suarez vil gerne til Arsenal, men han vil også gerne til Barcelona, fortæller Balague til GB.

– Der er dog et mindre problem. Barcelona vil gerne have penge for ham, og Arsenal vil kun have ham på en lejeaftale, da de har andre prioriteter. Han er ikke den eneste mand på deres ønskeliste.

– De vil gerne have midtbanespillere og midterforsvarer. Denis Suarez er ikke deres eneste prioritet.

Unai Emery forventes at have småt med midler i dette vindue, og det står klart, at en forsvarsspiller er øverst på hans ønskeliste.

Arsenal er dog ikke den eneste klub, som har snøren ude efter Denis Suarez ifølge Balague.

– Han har fået tilbud fra Napoli, Valencia, Sevilla, West Ham og Watford, men de vil alle have ham på en lejeaftale.

– Barcelona vil gerne træffe en beslutning i denne uge, men i øjeblikket er en lejeaftale ikke noget, de vil acceptere. Med mindre der altså er en købsklausul med.