Bale vil gerne blive i Real Madrid, selvom klubben er villig til at forhandle med Manchester United.

Gareth Bale siger, at han er glad i for at være i Real Madrid og han vil gerne blive i klubben, selvom der har været interesse fra Manchester United. Bale vandt lørdag, sit tredje Champions League-trofæ i sin hjemmeby Cardiff.

Efter at have kommet sig over sin lægskade, blev den 27-årige sat på banen i Real Madrids 4-1 sejr over Juventus og efter Iscos imponerende præstationer, har der været stor tvivl om Bales fremtid i klubben, da han også startede ude i Champions League-finalen.

[Denis Doyle/Getty Images]

The Independent menes at vide, at Madrid vil være villige til at forhandle med Manchester United, idet de forsøger at hente David De Gea til klubben. Men den walisiske-stjerne insisterer på, at han vil blive og hans største bekymring denne sommer, er at komme i god form.

Yeah, jeg har underskrevet en lang aftale med Madrid,” sagde Bale efter Reals 4-1 sejr over Juventus. “Min familie er glad og så er jeg glad, vi skal fortsætte det vi er igang med. Som sagt, er jeg glad her Madrid. Vi vinder trofæer og jeg er glad. 

“Der er altid en “den første” til alt,” sagde Bale efter at være blevet den første walisiske spiller til at opnå tre Champions League trofæer. “Det er derfor man er en fodboldspiller, det er grunden til, at jeg kom her. De har været en speciel mulighed for mig personligt. Det var en fantastisk følelse at løfte troet her i Cardiff.”