Den walisiske landsholdsspiller, Gareth Bale, har ikke haft den gode sæson i den spanske hovedstadsklub, som man kunne have forventet af den lynhurtige fløjspiller. Han har været flere gange skader – alle gange med mere eller mindre kortvarige skader, men de afbrudt hans spil på banen og timingen, og det er resulteret i, at han har leveret dårlige og utilstrækkelige præstationer banen. Flere medier har skrevet, at han måske kunne være på vej væk fra Santiago Bernabeu som han kom til for et par siden, som verdens dyreste fodboldspiller.

Den tidligere Tottenham- og Southampton-spiller afviser ikke selv, at han i fremtiden, måske allerede fra næste, sæson, ikke er at finde i den Madrid-klubben, der også kaldes for kongeklubben af mange. Hovedpersonen selv fortæller i et nyt interview med det engelske medie Goal.com, at han ikke 100 procent vil afvise et skifte til den tyske Bundesliga-klub Bayern München.

Bale Wales

Han kommer formentlig ikke til at slå rekorden for den største overgangssum, hvis han skifter til en ny klub – han har i denne sæson scoret 14 mål i alle turneringer. Ikke noget, der er imponerende for en spiller, der for et par siden indbragte Spurs, som Tottenham også kaldes, hvad der svarer til 750 millioner danske kroner.

Bale fortæller følgende om han måske eventuelle skifte til Bayern München:

“I fodbold kan alt ske, og du kan aldrig sige aldrig om det. Og det gør jeg så heller ikke med hvad angår et skifte til Bayern München. Lige nu spiller jeg for Madrid, og det er det, der er fokus på det – og det elsker jeg. Jeg nyder at være her, og vi har fantastisk hold, der er blandt de bedste i Europa.”

“Det er en ære at spille for Madrid, men også en stor ære og et klap på skulderen, at blive sat i forbindelse med et skifte til Bayern München. Det er jeg glad for.”