At sætte den walisiske landsholdsspiller Gareth Bale til salg, er resulteret i, noget overraskende ingen henvendelser fra resten af fodboldverdenen. Der er simpelthen ingen vej ud af Real Madrid for fløjspilleren, såfremt han ønsker at forlade Santiago Bernabeu før kontrakten udløber om et par år. Det skriver Goal.com.

Den tidligere Tottenham-spiller, der regnes som en af verdens bedste fodboldspillere, næstefter Cristiano Ronaldo og Lionel Messi, har ikke nogen interesse fra resten af de store klubber i Europa. Lige nu er et salg fra La Liga-klubben en umulighed.

Hovedpersonen selv er dog klar for at blive, men ifølge flere kilder, skulle Real Madrid altså have meldt ud til de andre klubber, at han er til salg. Bale er så besluttet på at blive, at han allerede har indstillet sig på at spille pre-season med Real Madrid.

Real Madrid har allerede hentet fem spillere til klubben. Og ikke sagt farvel til nogen igen. Bestyrelsen, trænernes og spiller ved det. Operation-vi-sælger lader vente på sig, men det er kun et spørgsmål om tid. 37 spillere er der i skrivende stund i truppen. En tredjedel af dem skal sælges. Det mener Real Madrid selv. Og en af dem af Gareth Bale.

Hovedpersonen taler ud om et eventuelt salg

Mateo Kovacic forventes at lande en permanent aftale med Chelsea, mens Marco Llorente højst sandsynligt skriver med Atletico Madrid i den kommende dage. Men de spillere er dråber i vandt i forhold til hvad Gareth Bale fylder i lønbudgettet og hvad han kan indbringe af millioner.

Bale siger om salg: “Jeg vil gerne blive i klubben. Jeg har kontrakt med klubben noget tid endnu, så lige nu bliver jeg. Der er ikke andre planer. Og derfor er jeg frisk på at spille pre-season med resten af truppen.”

Drukspil

Drukspil kan sætte gang i selv den kedeligste fest, hvad enten du er 20, 30, 40 eller ældre. Her får du 10 sjove drukspil, der kan fyre op under festen.