Gareth Bale har længe været genstand for rygter, der forbinder ham med et skifte væk fra Real Madrid. Nu kan de rygter endelig enten af- eller bekræftes. Læs med lige her! 

Real Madrids superstjerne Gareth Bale har angiveligt holdt produktive møder med klubbens nye manager Julen Lopetegui. De har angiveligt peget ham i retningen af, at han skal blive hos de europæiske mestre denne sommer. Der har ellers været flere medier,der har sat ham i forbindelse med et skifte væk.

Bale er på det seneste blevet sat meget i forbindelse med Manchester United. Hvis altså kantspilleren skulle vælge at forlade Real Madrid denne sommer. Og det har han overvejet. For tidligere på sommeren udtalte han, at han ikke var tilfreds med den mængde førsteholdsfodbold han havde fået i sidste sæson – når han ellers var skadesfri og fit for fight.

Nu har et møde med hovedstadsklubbens nye træner angiveligt fået waliseren på andre tanker; han bliver i Real Madrid mindst en sæson mere.

(Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

I følge det britiske medie Daily Mirror, er Bale ‘mere end klar på den nye sæson’. En sæson der måske endelig kan blive hans, hvor han stråler og hvor det handler om ham.

For klubbens altoverskyggende superstjerne Cristiano Ronaldo har nemlig forladt Spanien til fordel for Juventus i Italien. Derfor er det måske endelig tid for Bale til at ‘shine’ uden en Ronaldo, der lige er tand bedre i alting.

Bale har dog aldrig rigtig nået de forventninger som der var til ham da han blev verdens dyreste i 2013, da han skiftede fra Tottenham. Jovist har der været gode stunder. På det seneste har det dog mest været det modsatte. Dårlige præstationer og skader og har afholdt ham fra at spille op til sit bedste.