Gareth Bale har sensationelt gået offentligt og peget på den spiller han mener kan overtage Ronaldos plads i Real Madrid, når verdensstjernen en dag træder tilbage fra professionel fodbold. 

AF KRISTIAN PARIS

Den spiller Bale har peget på er sjovt nok en landsmand, der for første gang blev ringet op af landstræner Chris Coleman forud for ugens landskampsrunde.

Der er tale om ikke mindre end den 17-årige walisiske teenager Ben Woodburn, der er på ungdomskontrakt i engelske Liverpool.

Teenageren var for første gang med i landsholdstruppen, der skulle spille VM-kvalifikationskamp mod Irland. Han forblev dog på bænken under hele kampen.

På trods af den udeblevne spilletid er verdensstjernen Gareth Bale alligevel blevet imponeret over den unge waliser, der til daglig spiller som angriber. Det er sket efter de begge har deltaget i træningen med landsholdet op til kampen mod Irland.

Wales Training Session

Det er så fået Bale, til at opfordre hans egen arbejdsgiver til at holde øje med det unge talent, og overveje at skrive kontrakt med ham.

Han er angiveligt af den overbevisning, at han mener, at han kan tage over efter holdet ubestridte største stjerne, Cristiano Ronaldo.

Ifølge andre medier, er Bale gået så langt, at han har snakket med klubbens præsident Florentino Perez, hvor han har talt landsmandens sag.

Den unge teenager er måske ikke så let at overbevise om et eventuelt skifte.
Jurgen Klopp har i denne sæson lagt meget i at bruge den unge angriber, og han har siden i sommers optrådt tre gangen i ligaen for Merseyside-klubben.

Woodburn er faktisk også klubbens yngste målscorer, da han tidligere i sæsonen scorede mod Leeds i EFL Cuppen. Der er dog stadig langt til fast spilletid for Premier League klubben.

De offensive profiler i klubben tæller både Phillippe Coutinho, Roberto Firmino og Saido Mane.