Gareth Bale har haft igennem længere tid haft det svært i Real Madrid. Han har stået lidt i skyggen af de andre stjerner, hvilket han ikke har været vant til tidligere. Han er blevet kritiseret meget for dårlige præstationer og mange medier mener slet ikke, at han har været det enorme millionbeløb værd. MADRID, SPAIN - DECEMBER 20: (EDITORS NOTE: Retransmission of image #502080034 with alternate crop.) Gareth Bale of Real Madrid celebrates after scoring his team's 2nd goal during the La Liga match between Real Madrid and Rayo Vallecano at estadio Santiago Bernabeu on December 20, 2015 in Madrid, Spain. (Photo by Denis Doyle/Getty Images)

Nu ser det dog ud til at vende for Bale, der pludselig er gået fra at være den helt store skurk til at være en helt i medierne. Han er gået fra at blive kritiseret uge efter uge bl.a. i de engelske medier til at blive kaldt “four-midable” efter hans fire scoringer i Real Madrids vanvittige sejr på 10-2 over Rayo Vallecano.

Nu har Bale selv så valgt at bruge hans flotte præstation mod Rayo Vallecano til at reagere på pressens kritik af ham. Bale mener ikke pressen og diverse mediers krav til verdensstjerner som ham og hans holdkammerater er rimelige.

“Det er fodbold – Vi er ikke robotter”

Bale udtaler i et helt friskt interview således:

“Det er fodbold. Vi er ikke robotter. Nogle gange kan man bare ikke. Vi havde mange gode chancer mod Villareal og kunne score 4 eller 5 mål, men det skete bare ikke. Vi bliver nødt til at gøre mere af alting, men vi er trods alt mennesker. Som sæsonen går så vil vi blive bedre.”

Bale var i samme ombæring også ude og bakke op om den ellers så udskældte træner, Rafael Benitez:

“Vi har et godt forhold til Benitez og vi vil fortsætte med at arbejde hårdt til træning. Sejren (Mod Vallecano red.) lige før jul var god for os.”

Bale er altså meget optimistisk i forhold til Real Madrids sæson og mener at holdet, sammen med Rafael Benitez, kan blive endnu bedre. Han vil fortsætte det hårde arbejde og håber at kan holde fast i de gode takter fra Vallecano kampen.