Den walisiske landsholdsspiller Gareth Bale har mødt stor kritik denne sæson for sine præstationer for på banen for Real Madrid. Men nu er rollerne byttet om. For ifølge Goal.com så har Bales agent altså været ude med riven. Og han deler kritk ud. Bales agent forsikrer nemlig omverdenen om, at han ikke forlader Santiago Bernabeu lige forløbelig. For han vil kæmpe. Og det beder han også Real Madrid-fansene om. 

Form- og fitness-problemer har været et stort samtalemen i forhold til kritik af 29-årige Bale. Han har flere gange været henvist til bænken, og der er mange der mener, at han ikke har udfyldt tomrummet efter Cristiano Ronaldo tilstrækkeligt. Han er med andre ord blevet en syndebuk for de problemer som kongeklubben har mødt i denne sæson og det mener hovedpersonen ikke selv er berettiget. Han udtaler sig nemlig. 

Bales agent siger 

Jonathan Barnett, der er Bales agent har udtalt følgende til Sky Sports:

“Denne her generation af Madrid-fans vil komme til at snakke om Bales mangel på mål. Og det er ikke fair. De burde skamme sig. Og ikke give ham kritik. Han fortjener den største respekt. Og ikke kritik. Han er ikke skamfuld mand. Fansene burde skamme sig. Han er blandt verdens bedste spillere. Det mener jeg og det er der mange andre der også er enige i. Og sådan er det bare.”