Manchester Uniteds cheftræner, José Mourinho, skyder endnu engang med skarpt mod Anthony Martial efter holdets 2-1-sejr over Real Madrid.

MANCHESTER, ENGLAND – MAY 19: (EXCLUSIVE COVERAGE) Anthony Martial of Manchester United conducts an interview ahead of the FA Cup Final at Aon Training Complex on May 19, 2016 in Manchester, England. (Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)

Mourinhos tropper sluttede en svær tur i USA af med en sejr over giganterne fra La Liga takket være mål fra Alexis Sánchez og Ander Herrera.

For en uge siden forlod Martial træningslejren, da han ville overvære sin partner, Melanie Da Cruz’ fødsel. Siden da er han dog ikke vendt tilbage, og Mourinho indrømmer, at han ikke ved, hvornår franskmanden er tilbage igen.

Flere spillere har valgt at forkorte deres ferier

Mourinho havde efter kampen valgt at stille op til pressemøde. Her kunne han bekræfte, at Romelu Lukaku har valgt at forkorte sin ferie, og så blev der ellers skudt med skarpt mod franske Martial.

– Mine spillere har været fantastiske i deres indsats, men større kampe ligger foran os, fortalte Mourinho til de fremmødte journalister.

– Vi rejser til München om et par dage, og Premier League starter om ni dage. Vi har Lindelöf tilbage, som startede træningen op for to dage siden, samt Marcus Rashford, [Phil] Jones og [Romelu] Lukaku, fordi de har forkortet deres ferier med tre dage.

– Med den fantastiske holdånd vi har, hos hovedparten af spillerne, jeg gentager: hos hovedparten af spillerne, rejser vi med alt vi har, til Premier League.

Sendte bolden videre til sekretæren, når det kom til Martial

Mourinho blev sidenhen adspurgt direkte om Martials situation, og hvorvidt den 23-årige franskmand er en del af førsteholdet hos United, når han vender tilbage.

Mourinho var dog ikke i stand til at bekræfte noget, og i stedet gav han spørgsmålet videre til klubbens pressesekretær.

– Anthony Martial? Det er bedre, hvis [pressesekretær] Karen [Shotbolt] svare på det, hvis hun ønsker. Vi er her for at tale om kampen.