På trods af Silvio Berlusconis tidligere små grove udtalelser om det kontroversielle problembarn Mario Balotelli, påstår Berlusconi nu, at Balotelli har ændret sig i løbet af denne sæson og er modnet både som spiller og person.

Den Italienske angriber skiftede denne sommer den historie-rige klub Liverpool ud med sin tidligere arbejdsgiver A.C Milan på en et-årig lejeaftale. Idéen med skiftet tilbage til Italien var at få kickstartet karrieren, og det lader til der er ved at ske noget for den store angriber.

Balotelli scorede i forrige kamp en perle af et frisparks mål og sikrede dermed A.C Milan en smal 3-2 sejr over Udinese. Efter kampen blev han (red. Balotelli) af træner Sinisa Mihajlovic rost til skyerne.

“Den rigtige Balotelli er vendt tilbage og han kan klare at blive provokeret.”

“Han var perfekt, klart den bedste spiller på banen! Han udgjorde en stor forskel og det er jeg utrolig glad for, men han skal forsætte sin nuværende stil”, udtalte Milan-træneren.

Og roserne er ikke stoppet der. For efter den seneste sejr over Sassuoulo har selv ejeren af den Milanesiske fodboldklub Silvio Berlusconi rost angriberen, som han ellers tidligere har påstået var “et råddent æble”.

“Hvis du klarer de skader som han har haft, vil du kunne se at Balotelli er modnet på fodboldbanen, for at være mere præcis i sit spil på banen”, udtalte Berlusconi efter Rosseneris sejr over Sassuolo.

“Jeg har snakket med ham og fundet ham mere solid end førhen”.

Balotelli spiller sæsonen ud i A.C Milan, om hans ophold derefter gøres permanent er op til klubberne at finde ud af.