Mario Balotelli sad during  Tim Cup Final football match F.C. Juventus vs A.C. Milan at the Olympic Stadium in Rome, on May 21, 2016. (Photo by Silvia Lore/NurPhoto via Getty Images)

Mario Balotelli er faldet i unåde hos Liverpool, hvor han på ingen måde er ønsket længere hos Jürgen Klopp og resten af klubben, og det ser ud til, at han vender hjem til sin barndomsby og klubben Palermo.

Palermos vicepræsident har allerede bekræftet, at man har sendt et bud afsted til Liverpool og Mario Balotelli selv, og man håber altså på, at transferen går igennem.

– Det vil være et stort kup for Maurizio Zamparini og en gave til alle fansene. Vi har givet et tilbud, og nu er det op til Liverpool og spilleren at beslutte sig, siger vicepræsident Guglielmo Miccichè ifølge football-italia til Gazzamercato.

Ifølge Gianlucadimarzio.com er Palermo dog ikke den eneste klub, der er tilbage i kampen om Mario Balotelli. Den franske klub Nice forsøger også at hente ham, men Mario Balotelli selv er ikke begejstret for at skulle spille for Nice, og han foretrækker selv at skifte til Palermo, hvor han også er blevet født.

Det italienske medie skriver desuden, at økonomien i handlen kan blive en forhindring, da Palermos tilbud til Mario Balotelli i første omgang er meget lavt, og derfor kan Liverpool blive nødsaget til at betale en del af den 26-årige italieners løn, hvis de vil af med ham.