Real Madrid havde noget af en sæson før sommerferien. Her blev det både til det længe ventede La Liga mesterskab, men også Champions League trofæet blev hentet for anden gang inden for tre år.

AF KRISTIAN PARIS

Men en helt perfekt og forventet start har kongeklubben ikke fået denne sommer. Før weekendens runde lå hovedstadsklubben på en ydmygende 12. plads med blot fem point i tre kampe.
Modsat det lå konkurrenterne fra Barcelona på førstepladsen med 12 point i fire kampe.

Men i går blev det til en rigtig god sejr for Zinedine Zidane og co. Klubben formåede at vinde med imponerende 3-1 over formstærke Real Sociedad.

Klubben kom godt fra start med et  mål af en af klubbens egne spillere fra egen avl, Borja Mayoral, der sikrede klubben en slid føring efter 19 minutter.

Derefter gik der blot 19 minutter før Sociedad udlignede til 1-1 på deres egen hjemmebane. Klubben, der har spillet over forventning i denne sommer og høstet ni point i fire kampe, hvilket betyder, at de ligger nummer tre i den bedste spanske række.

Holdene formåede dog ikke at gå uafgjort til havleg, eftersom midtstopperen K. Rodrigues lavede selvmål efter en god og velspillet omstilling af hovedstadsklubbens offensiv.

(Photo by James Baylis – AMA/Getty Images)

Efter pausen dominerede Real Madrid kampen og havde det overtaget. Men Sociedad kæmpede bravt med og det endte ud med, at de havde bolden i 48 % af tiden overfor Real Madrids 52 %.

Et kvarter inde i anden halvleg sikrede Bale, der vendt tilbage fra sin skadesplagede sæson før sommerferien, klubbens endelige sejr, ved at øge føringen til 3-1 efter 61 minutter.

Bale, der havde brug for tid til at komme ind i kampen igen og ikke spillede efter bedste evne i første halvleg, sikrede altså klubbens sejr i anden havleg. Han blev da også af de fleste fans udråbt til kampens spiller sammen med Soceiedad Rodrigues.