Chokbølger verden over spredte sig, da for et par dage siden blev fortalt, at Lionel Messi ikke har i sinde at forlænge sin kontrakt med FC Barcelona.

BARCELONA, SPAIN – NOVEMBER 24: Lionel Messi of FC Barcelona looks on during the UEFA Champions League Group E match between FC Barcelona and AS Roma at Camp Nou stadium on November 24, 2015 in Barcelona, Spain. (Photo by David Ramos/Getty Images)

Messis nuværende kontrakt med klubben udløber til sommer, og dermed kan han forlade klubben til fordel for en anden kvit og frit.

LÆS OGSÅ: Danmark vandt 4-1 – nu sviner modstanderne os til

Præsident i klubben, Josep Maria Bartomeu, maner dog til ro. For ham mangler kun det sidste i henhold til at få Messi til at sætte sin underskrift på en kontrakt, fortæller han i et interview med SPORT.

-Alt er aftalt og skrevet under. Der er tre kontrakter. En med Messi Foundation, som er underskrevet af Lionel Messis bror, der er præsident for firmaet. Dertil er der en fotorettighedskontrakt, som Messis far har underskrevet og sidst er der ansættelseskontrakten, som også er underskrevet af faren, fortæller Bartomeu.

Messi selv har altså ikke sat sin underskrift på nogen som helst papirer endnu, men det skyldes ifølge præsident, at man ikke har kunne finde tid til det.

Præsidenten kan dog afsløre, at man vil få det hele på plads inden for en måned. En del af processen handler også om at få taget billedet til offentliggørelsen af billedet, røber Bartomeu.

Hele sin professionelle karriere har Lionel Messi tilbragt hos FC Barcelona, hvor han kom til som helt ung spiller.

ANDRE LÆSER OGSÅ: Mange fans så ikke kampen mod Polen: Nu giver DBU denne erstatning