Barcelona er i store sportslige problemer. Efter man har solgt Neymar, er det gået ned ad bakke. Barca tabte i går 5-1 samlet over to kampe i mod rivalerne fra Real Madrid, der både var uden Ronaldo og Bale. 

Barcelona solgte som sagt Neymar til Paris Saint-Germain for omkring 1,6 milliarder kroner og det betyder altså, at man har en del penge i overskud til at forstærke truppen. Og forstærkninger er der helt klart brug for i Barcelona, der er blevet overhalet af Real Madrid på tronen over verdens bedste klubhold.

Den ellers stærke Barcelona-generation med Iniesta, Busquets osv, er måske ved at blive for gamle og Barca har brug for fornyelse på holdet.

Derfor har Barca allerede nu købt Paulinho, der kunne bringe noget mere fysisk styrke ind på midtbanen og give Barca en ny mulighed. Han er dog 29 år gammel og han vil derfor ikke være der i mange år.

Efter gårsdagens nederlag på 2-0 til Real Madrid, var Barcelona-bossen ude og udtale sig omkring transferrygterne og her bekræftede han, at man var tæt på at hente Coutinho og Dembele.

Pep Segura fra klubbens sportslige ledelse bekræfter, at man er tæt på at lukke handlerne vedrørende de to spillere.

LIVERPOOL, ENGLAND – MAY 21: Philippe Coutinho of Liverpool during the Premier League match between Liverpool and Middlesbrough at Anfield on May 21, 2017 in Liverpool, England. (Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

“Vi får forstærket holdet i løbet af de kommende dage, siger Segura til spanske TV3 efter nederlaget i den spanske super cup mod Real Madrid”

“Vi er tæt på med dem, men jeg kan ikke sige mere, før handlerne er lukket. Vi regner med, at de snart kan iføre sig vores trøje.”

Barcelona skyder den nye sæson i La Liga i gang søndag hjemme mod Betis.