Barcelona har igennem hele sommeren prøvet at finde en erstatning til Neymar, der blev købt fri af sin kontrakt med klubben af PSG. Nu er der nye oplysninger om den søgning. 

AF KRISTIAN PARIS

Den brasilianske stjernes skifte til den catalonske storklub faldt sammen i sommers, men hans navn er dog stadig varmt i den spanske storklub.
Barcelona er angiveligt klar til at gøre endnu et forsøg på at hente Liverpools Phillippe Coutinho, eftersom klubbens CEO har bekræftet, OScar Grau, at han meget snart kommer til klubben.

Klubben, der har hjemmebane på Camp Nou, var meget desperat efter at hente den 25-årige brasilianske landsholdsspiller i sommers, men handlen blev ikke fuldbyrdiget efter Klopp og resten af Liverpool ikke ville sælge spilleren. På trods af, at Coutinho selv gik ud med et ønske om at ville væk fra Anfield.

(Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Barcelonas direktør har efter sommerens transfervindue lukkede, afsløret, at Liverpool krævede omkring 200 millioner Euro, der svarer til omkring 1,4 milliarder kroner, for Coutinho. Det store beløb kommer efter, at Neymar bare få uger tidligere var blevet solgt som verdens dyreste fodboldspiller for omkring 1,6 milliarder.

 

Nu går rygterne på, at Liverpool vil lade Coutinho gå til vinter i januartransfervinduet. Og Barcelona har altså ikke givet op – nu vil de endnu en gang prøve at hente spilleren til vinter.

– Vi er klar til at hente Coutinho til vinter – eller en hvilken som helst anden spiller, som den tekniske stab foreslår. Det er vigtigt at tilpasse truppen – hvis, der er nogle der kommer ind, er der også nogle, der skal den anden vej, udtaler Barcelonas direktør Grau.

-Vi skal glemme den pris, er blev betalt for Neymar sidste sommer. Efter skatterne modtog vi 1,2 milliarder, som så er blevet til 1 milliard som vi kan bruge.

Desuden afslørede han også klubben budget for den næste sæson som ligger på omkring 6,6 milliarder kroner eksklusive transferindtægterne og overskuddet fra sidste sæson.