Barcelona har gjort det godt denne sommer og dette efterår. Klubben indtager oven på en skuffende sæson før sommerferien en flot førsteplads i den bedste spanske række. 

AF KRISTIAN PARIS

Om den succes og om klubbens succes udtaler den tidligere Barcelona spiller Xavi sig om i et interview med goal.com.

Han mener nemlig, at den argentinske landsholdsspiller burde blive på Camp Nou indtil han er gammel nok til at gå på pension. Det sker efter argentineren er blevet kædet meget sammen med rygter, der går på, at han er ved at skrive under på en ny langvarig kontrakt med sin barndomsklub.

Messis kontrakt udløber først i slutningen af denne sæson, men det er dog højst usandsynligt, at angriberen skulle forlade den klub, han har fået legende status i.

(Photo by ChinaFotoPress/ChinaFotoPress via Getty Images)

Som goal.com skriver, har Xavi udtalt sig om Messis vigtighed for Barcelona. Han mener, at klubben har langt større chance for at vinde titler i fremtiden, hvis de beholder den 30-årige landsholdsspiller i lang tid fremover.

– Vi er ikke sikker på, at han har skrevet under endnu. Men for mig, er det slut. Messi har brug for Barcelona og Barcelona har i særdeleshed brug for Messi, udtalte den spanske legende om Messi situation i klubben.

– Det ville være fantastisk, hvis Messi blev i Barcelona indtil han gik på pension. Som en del af Barca, vil jeg naturligvis være super glad for at se ham i klubben i hele hans karriere, fordi så har vi bedre chance for at vinde titler i fremtiden. Han er den bedste spiller i spillets historie.

 Messi er uden tvivl blevet den bedste spiller i Barcelona historie, da han blev den mest scorende spiller i historien. I skrivende stund har han lavet 525 mål i 601 kampe for sin klubben, og har indtil nu lavet 12 mål i 12 kampe for klubben.