I anledningen af Andres Iniestas 700 kamp for Barcelona i alle turneringer, rater vi de syv øjeblikke fra spanierens karriere, der er ekstra iøjenfaldende. 

AF KRISTIAN PARIS 

Barcelona debut – 2002

Iniesta fik debut i 2002 i Oktober under van Gaal, i en kamp mod Club Brugge i Champions League gruppespillet. Kampen blev vundet efter et selvmål fra Juan Riquelme.

Vinder af CL-semifinalen (vs Chelsea i 2009)

Allerede en sand stjerne i 2009. Iniesta var lige kommet tilbage fra en skade, da han scorede et vitalt mål i kampens sidste minutter i den anden kamp Champions League semifinalen mod Chelsea i 2009.

Iniesta scorede, ved at hamre og skrue bolden op i hjørnet af målet, uden fra feltet.

 

 

Vinder af CL (2009)

Iniesta slog fast, at han virkelig er en af de bedste i Europa nogensinde, da han vandt hans andet Champions League trofæ i 2009 over Manchester United.

I kampen lagde Iniesta op til det ene af holdets to mål i 2-0 sejren.

Vinder af CL (2015)

Iniesta vandt sin fjerde Champions League titel i 2015, da catalonierne slog Juventus med 3-1 i Berlin. Han blev udnævnt som kampens spiller efter en helt fantastisk kamp, der egentlig blot var et resultat af hans fine form op til finalen.

Sejren sikrede også klubben en såkaldt ‘trible’ – det lykkedes da også spanieren at lave en assist til Rakitic i finalen.

400 kampe i La Liga (2017)

I dag kan den lille spanske troldmand fejre sin kamp nummer 700, men da Barcelona slog Leganes med 2-1 var det faktisk Iniestas kamp nummer 400 i La Liga.

Kaptajnen har faktisk kun optrådt 16 gange for klubben i ligaen i denne sæson, da han har været en del ude med skader.

Stående bifald på Bernabeu (2015)

Det er ikke mange Barcelona spiller, der spiller så godt, at de får et stående bifald fra kampens tilskuere på Bernabeu efter kampen. I sandhed en flot præstation.

Det skete efter, han styrede El Classico med hård hånd i november, da klubben vandt med hele 4-0.