Der blev her til aften spillet kampe i denne sæsons udgave af Champions League.

Blandt andet spanske F.C. Barcelona stod til at blive den helt store taber, da man indtil det 80. minut var bagud 0-1 til tyske Bayer Leverkusen. Papadopoulos bragte tyskerne foran efter 22 minutters spil. Men i det 80. minut sørgede Sergi Robert for at Barcelona kom på 1-1, efter en glimrende assist fra en noget anonym Luis Suarez. Selvsamme Suarez scorede til stillingen 2-1 efter 82 minutters spil, og Barcelona fik derfor den forventede sejr.

Derudover kan også nævnes, at de engelske klubber er under en eller anden form for forbandelse, når de spiller i de europæiske turneringer.

Europæisk kompleks for de engelske klubber?

Chelsea med træner Jose Mourinho i spidsen skulle en tur til Portugal. Mourinho skulle i øvrigt møde sin gamle klub, F.C. Porto. Kort før pausen bragte Andre, Porto foran og så var festen igang. Lige indtil Willian sørgede for en udligning til 1-1, i det 47. minut.
Maicon fra Porto sørgede dog for at hjemmeholdet fik hivet en sejr i land, da han scorede i det 52. minutter. Men Chelsea var ikke det engelske hold, som kom i problemer denne aften.

Arsenal skulle hjemme på Emirates Stadium op imod græske Olympiakos. En kamp, som på papiret havde tegnene til at blive “a walk in the park” for Wengers drenge. Arsenal fik dog et noget andet syn på kampen, da Pardo bragte Olympiakos på 1-0. Men blot to minutter efter kunne Theo Walcott udligne for Arsenal til 1-1. I det 40. minut kom Olympiakos så endnu engang foran, da Arsenals målmand, David Ospina, lavede selvmål. 2-1 til Olympiakos ved pausen.

Alexis Sanchez bragede i det 65. minut bolden ind til 2-2, men sådan skulle stillingen kun være i lidt under et minut, da islandske Alfred Finnbogason satte sejren på plads for græskerne. Slutstillingen i denne kamp 3-2 til Olympiakos over Arsenal.

Andre resultater fra denne tirsdags Champions League-kampe:

BATE Borisov 3 – 2 AS Roma
Bayern 5 – 0 Dinamo Zagreb
Olympique Lyon 0 – 1 Valencia
Maccabi Tel Aviv 0 – 2 Dynamo Kiev
Zenit St. Petersborg 2 – 1 KAA Gent

Læg mærke til BATE Borisov vandt 3 – 2 over Roma. Hviderusserne var foran 3-0 mod Roma i en stor del af kampen, og kom hurtigt foran.

Læg også mærke til, at Bayern kørte Dinamo Zagreb over, og at Robert Lewandowski er brandvarm for tiden. Han scorede hattrick i denne kamp, og han har dermed scoret et mål pr. 49. minut han har spillet.