Barcelona er angiveligt i vildrede over den udmeldelse, der kommer fra to af klubbers største stjerner. De kræver nemlig, at klubben springer hele bankkontoen og henter en af Premier Leagues største stjerne fra den forgangne sæson. 

AF KRISTIAN PARIS

For der er nemlig tale om to af klubbens største sydamerikanske stjerne, Lionel Messi og Neymar. De kræver simpelthen, at de catalonske storklub bringer Tottenhams unge stjerne es Dele Alli til klubben i dette transfervindue.

Messi og Neymar er angiveligt begge store beundrere af den unge Tottenham spiller, og ifølge Diario Gol har de sat et ultimatum overfor den spanske storklub; hent ham eller vi forsvinder.

For forstærkninger er der nok brug for i den catalonske klub. Selvom de netop har skiftet manageren ud og altås vandt Copa del Rey i sidste sæson, så de stadig deres evige rivaler fra Real Madrid vinde ligaen for første gang i fem år, og se dem vinde Champions League.

 

Alli er desuden på det seneste blevet sat i forbindelse med selv samme rival, Real Madrid, og et skifte til Camp Nou vil blive set som en komplet uvending i forhold til de sidste par måneders udmeldelse.

FC Barcelona - Training & Press Conference

Og som det er skik og brug i Catalonien vil klubben bruge alle midler for at overbevise den unge englænder om et skifte til det noget varmere Spanien. De vil angiveligt bruge samtlige medier de kan få fat for at opfylde Messi og Neymars transferønske.

Og der er ingen tvivl om, at Alli vil kunne bringe noget ekstra til de rød/blå stribede. Han scorede nemlig – i hans kun anden reelle senior sæson – hele 32 mål og 24 assists for klubben fra Nordlondon.

Derudover er hans blik for spillet og alsidige evner en kæmpe faktor, der gør ham til sådan en god fodboldspiller, og er der ingen tvivl om, at han vil være en kæmpe stor spiller for samtlige klubber i Europa.