Ja, i går aftes var virkelig vild. Måske nok i sær for FC  Barcelona-fans, der oplevede et af de helt store comebacks i moderne fodbold. En sand sensation og virkelig en oplevelse at være vidne til. 

AF KRISTIAN PARIS 

I kølvandet på Barcelonas sensationelle storsejr i gårsdagens opgør mod PSG, er det lykkedes klubben at forlænge kontrakten men af de helt store stjerner.

Der er nemlig tale om den kroatiske landsholdspiller Ivan Rakitic, hvis kontrakt er blevet forlænger helt til 2021 – en kontrakt der holder på ham de næste 4 sæsoner.

Derudover indeholder den kroatiske midtbanespillers kontrakt en frikøbsklausul på lige knap 1 millard danske kroner, ca 125 euro (!!).

Ivan har de seneste sæsoner gjort til positivt bemærket i både Barcelona trøjen, og også tidligere i Sevilla-trøjen. Han har slået sit eget navn fast, som en af de bedste midtbanespillere i verden, hvilket selvfølgelig også er grunden til at han spiller, hvor han gør.

(Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images)

Han har forbedret sine præstationer yderligere under den nye træner Luis Enrique, og han har virkelig steppet up siden han kom fra Sevilla i 2014.

I den tid, har kroaten optrådt 145 gange og scoret 23 mål for den catalonske storklub. I denne sæson har han indtil videre i alle turneringer scoret seks mål – et tal, der er i den grad er på vej til at overgå sidste sæsons ni mål.

Ja, kontraktforlængelse er kun endnu en god ting for den spanske gigant, eftersom det mirakuløst lykkedes dem at gå være i Champions League, selvom de til en begyndelse var nede med 4-0 mod selveste PSG.

Det var Luis Enriques trupper ligeglad med, og det lykkedes dem, efter adskillige kontroversielle dommerkendelser at vende kampen og vinde kampen med imponerende 6-1 – et resultat, der altså sender hovedstadsklubben fra Paris ud, og Barcelona videre – en sand sensation!