Barcelona har ikke haft verdens bedste sæson i år. Det røg fesent ud af Champions League til Juventus og i ligaen har de heller ikke helt formået at holde trit med Real Madrid. 

AF KRISTIAN PARIS 

Nu er der kommet andre boller på suppen, efter som klubben ser ud til at hente en af de helt store profiler på Antonio Contes London mandskab.

Catalonierne ser  nemlig ud til at skrive kontrakt med selveste Marcos Alonso fra Chelsea, der har haft intet ringere end en fantastisk sæson med klubben.

Efter kun en enkel sæson i det blå, vil Alonso formentlig tage i mod et skifte til Barcelona med åbne arme, eftersom det måske kan åbne op for hans karriere på landsholdet med Spanien, når der i 2018 spilles VM. Det bekræfter den britiske avis The Sun. 

Den spanske forsvarsspiller har tidligere spillet for klubber som Bolton Wanderers, Sunderland og han har faktisk fået sin fodboldopdragelse i selveste Real Madrid, inden han kom til Fiorentina og senere til Chelsea for omkring 250 millioner kroner.

Bolton Wanderers v Blackpool - npower Championship

Efter at være blevet brugt som indskiftningsspiller i begyndelsen i Chelsea, reformerede Conte Chelsea ved at bruge det berømte 3-4-3 system, hvor Alonso altså spiller den venstre wingback, og Victor Moses på højrebacken.

Leicester City v Chelsea - Premier League

Alonso har faktisk formået at hjælpe holdet til at holde imponerende 15 clean sheets i ligaen, samtidig med at han har scoret hele seks mål og lavet tre assists. Hans evne til både at forsvare og angribe er bestemt en af de kvaliteter som Barcelona leder efter til deres backs.

Hvis spanieren skulle komme til Barcelona vil han dog stå overfor hård konkurrence, eftersom klubbens førstevalg på positionen Jordi Alba, ikke lige er til at slå af, men Alonso kan måske blive hans fremtidige afløser.